mandag 28. mai 2012

Follow me

Her på Østlandet nyter vi finværet til det fulle om dagen. Herlig! :) Og det har visst resultert i noen veeeldig stille dager her på bloggen, men jeg kommer sterkere tilbake. ;) 


Iløpet av helga har vi lagd oss nye utemøbler på budsjett! 
-den nye kosekroken på terrassen er snart ferdig! ;) 

Bildet er tatt med den fantastiske appen Instagram, som er en gratis bildeapp der du kan følge andre og dele inspirasjon i form av bilder. Siden mobilen stort sett er med overalt er det veldig enkelt og morsomt å fange små øyeblikk i løpet av dagen. Jeg er hekta! ;)

Har du Instagram, så følg meg gjerne ved å søke opp frknh! :) 

Nyt dagen! 
post signature


torsdag 17. mai 2012

17. mai + trekning

Her har vi hatt en fin og koselig 17. mai feiring! To slitne og fornøyde gutter som la seg i kveld etter å ha gått i barnetog, spist masse is, god mat og kost seg med besteforeldre og oldeforeldre. 





Heldig vinner av rettetang fra Bosch sponset av Whiteaway ble 



Gratulerer så mye! :) 
(Send meg en mail med navn og adresse) 

Håper du har hatt en fin 17.mai også! 

post signature

mandag 14. mai 2012

Expo

I helga har min kjære og jeg overnattet på Quality Hotel Expo på Fornebu. Han var med i konkurransen om å bli Norges Sterkeste Mann 2012 som ble arrangert på Telenor Arena, så det sier seg selv at det ikke var en avslapnings-tur for hans del. :) Kan stolt si at jeg er forlovet med Norges 11. sterkeste mann! Hihi! ;) Kameraet har for det meste tatt bilder av svette karer med store muskler i helga, men fant noen bilder av hotellet på Quality Hotel Expo sin facebookside jeg vil dele med dere! :)


Waynes Coffee i lobbyen! :) 








Lyse og rene linjer i kombinasjon med røffe elementer av tre og stein skaper en fantastisk atmosfære på hele hotellet. Og jeg digger at de bokstavelig talt tatt naturen med inn for å skape inspirerende omgivelser! Hva synes dere?

Så får dere si ifra om dere vil se noen store barske muskelbunter her også, hehe! ;) :P 

Husk forresten å meld deg på GIVEAWAYEN min, trekning om et par dager! ;)
post signature

tirsdag 8. mai 2012

T for Tobias

Minstegutten på 3 år er veeeldig opptatt av bokstaver, og viser mer enn gjerne frem forbokstaven sin med fingrene mange ganger om dagen. ;) Etter vi begynte å lese "Min første abc" fra Goboken begynte interessen for bokstaver og alfabetet å komme for fullt. Bøkene, lydbøkene og sangboka er populære både for 3-åringen og 5-åringen, så disse tror jeg helt sikkert de har glede av i lang tid fremover...:)

I kveld har jeg lekt meg litt med et nytt bilderedigerings-program jeg oppdaget for litt siden. PicMonkey er et veldig enkelt og oversiktlig program, så her kan man prøve og leke seg leeenge! ;) Programmet er gratis og du finner det HER

Nå er det tid for Frustrerte Fruer & Greys Anatomy! ♥

PS: Husk å sleng deg med på fin GIVEAWAY hos meg, om du allerede ikke har gjort det...

post signature

søndag 6. mai 2012

Giveaway

Det har vært en rolig uke her inne på bloggen. Vår og sol gjør at mer av tiden tilbringes ute med mine søte små, og det blir mindre tid til prosjekter på interiørfronten. Men uansett setter jeg stor pris på alle besøk og kommentarer fra dere, og derfor ønsker jeg å gi noe tilbake. 

ønsker å gi bort en rettetang fra Bosch til en av dere. 


Du kan lese mer om rettetangen om du klikker HER

Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar under dette innlegget! Husk mailadressen din om du ikke har blogg! :) 

Trekning 16.mai! 

Lykke til! 

Håper dere også har hatt en fin helg! ♥
post signature

onsdag 2. mai 2012

På utstilling

Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte å ha bildelister fra Ikea på veggen over sofaen. Nå kan jeg skifte utstilling så ofte jeg bare orker, uten å lage nye hull. Helt supert for meg som ønsker forandring både titt og ofte! ;) 



Denne nydelige sommerfugl-plansjen er kjøpt hos Madame A.  Bildene er hentet fra en antikk bok og har de skjønneste detaljer og fargetoner. Har et par til i forskjellig design på kjøkkenet også. Fiiine! ♥ 



Tøffeste lampa fra House Doctor passer perfekt i sofakroken her. For når storebror og jeg tenner 
lys og slukker lysekrona for fredagskos med The Voice og godteri, er dette det perfekte 
lyset for å holde strikkepinnene i gang! Hehe! ;) 

Her nyter vi knallfine varme vårdager og sola om dagen! Håper dere er like heldige!? :)
post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...